VOICES интервју

Voices, месечниот весник издаван од Волонтерскиот Центар Скопје во кој допринесуваат волонтери од целиот свет, ја повика нашата иницијатива на интервју следејќи ги настаните од Балканскиот Регионален Форум. 

„За Иднината и за Нас“ е насловот на интервјуто, а целосната содржина можете да ја прочитате на веб страната на Voices или во елекотрнското издание за месец Октомври. 

Голема благодарност до Догукан од Волонтерскиот Центар Скопје!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *