Сакаш да направиш вистинска промена?
Сакаш да направиш вистинска промена?

Визиите на граѓаните за 2030 година:

4 +
собрани визии​
2 +
активисти​
1 +
вклучени здруженија​
3 +
членови на Коалицијата​

Активности

Повик за акции за интерсекционална солидарност

Отворен повик за сите засегнати заедници или пак организации/здрженија/иницијативи кои директно работат и дејствуваат со засегнати заедници, млади од засегнати и маргинализирани заедници и пошироко

Прочитај повеќе »